flow i din branding og markedsføring,

så du får flere drømmekunder!

Få flow i din business og branding ved hjælp af de 7 chakra

Dette forløb er særligt lavet med henblik på dig, der trænger til at få flow i din markedsføring – så du får et større DRØMME-kundeflow. På en let og nydelsesfuld måde. Det at markedsføre dig selv skal være lige så let og naturligt som at trække det daglige englekort, det skal være sjovt!

Det er lavet især til dig, der er holistisk eller spirituel selvstændig og som føler, at traditionel markedsføring er fyldt med regler, formler og skabeloner, som virker mere som spændetrøje end som hjælp.

Dette forløb lærer dig at arbejde med energien bag din branding, og giver dig redskaberne til at få en HØJTvibrerende branding og markedsføring med masser af FLOW – så flyder energien lettere, du får større flow af drømmekunder og tiltrækker flere af de gode resultater. Det er FLOWFUL Business!

High Vibe Branding

Lær at markedsføre dig mere fra hjertet end fra hjernen

Det kan være svært at få succes i sin business – du har måske også taget en masse kurser i traditionel branding og markedsføring, men det kan være du også oplever, at alle de mange regler og formler bare virker som en spændetrøje for dig?

Og hvis du markedsfører dig mest fra hjernen i stedet for fra hjertet, så vil din markedsføring komme ud af alignment – og det kan kunderne mærke, fordi de så vil have svært ved at afkode, hvad du egentlig kan hjælpe med. Og hvis du markedsfører dig mest fra hjernen i stedet for fra hjertet, så vil du heller ikke være i flow og du vil ikke have en højtvibrerende markedsføring. Så kan det ende med, at din business mere og mere føles som et hamsterhjul, end den fantastiske flowful business, som du havde drømt om.

Her på forløbet kommer du til at lære at arbejde med holistisk branding – så kan du lære at markedsføre dig fra hjertet og fra din essens. Og så vil du komme i alignment, og så vil dit budskab til kunderne blive tydeligt, så de hurtigt og nemt kan afkode, hvad du kan hjælpe med! Så bliver det faktisk meget sjovere og lettere for dig at markedsføre dig selv. Jeg vil lære dig at arbejde med business strategi, branding og dit mindset som selvstændig ud fra en helt ny model; Flow-modellen, som hjælper dig til at komme igennem alt det, der er vigtigt – nemlig din business’ 7 chakra (energicentre). For lige som du sørger for, at der er flow i alle dine egne 7 chakra, og du booster hvert chakra efter behov, så kommer vi også til at arbejde med de 7 chakra her, set med business-øjne.

High Vibe Branding
Jeg er helt klar på at få FLOWFUL Business!

Hvad bliver dit udbytte af forløbet?

Når du deltager på forløbet, bliver du både skubbet blidt i ryggen OG samtidig holdt i hånden og støttet. Du bliver ikke bare én i mængden, for her i forløbet får DU fuld opmærksomhed, helt alene i egen lukkede gruppe, kun for dig og mig. Og samtidig tager vi telefonisk sparring med jævne mellemrum (3 timer i alt), så du virkelig kan få rykket på det, der skal til, for at du kan få flow i din business.

Der er i alt 7 moduler, som bliver frigivet ét ad gangen per uge, i de 7 uger som forløbet varer – fra den dag, du melder dig til. Det betyder også, at du er helt fri for at være afhængig af andre – du kan bare starte forløbet, når det passer dig. Du vil kunne få UBEGRÆNSET FEEDBACK på materiale løbende, fra mig, din mentor, hvilket ellers er sjældent for business forløb – og så vil du hele tiden kunne føle dig støttet og holdt i hånden, og være klar over, hvad dit næste skridt skal være. Derudover er der i alt 3 timers 1:1 sparring over telefon med mig, som du kan bruge i løbet af de 7 uger, til at få det hele godt på plads.

De 7 trin, som vi skal igennem, vil lære dig at få flow i alle områder af din business – for du får lagt fundamentet en gang for alle, og så får du en række vaner og rutiner, som du kan implementere i din dagligdag.

 • Dit brands RODCHAKRA kommer i balance, når du finder dit formål og et klart budskab.
 • Dit brands HARACHAKRA kommer i balance, når du får modet til at åbne op for dit unikke selv, og når du lærer at arbejde i din genizone.
 • Dit brands SOLAR PLEXUS CHAKRA kommer i balance, når du lærer, hvordan du står stærkt i dig selv, og uden de blokeringer, der kan dræne dit flow.
 • Dit brands HJERTECHAKRA kommer i balance, når du får modet til at gå efter dine drømmekunder (og ikke bare kunder), og til at connecte dybere med dem.
 • Dit brands HALSCHAKRA kommer i balance, når du får redskaber til, hvordan dit brand kan kommunikere mere engagerende og fængende med dine kunder.
 • Dit brands PANDECHAKRA kommer i balance, når du lærer, hvordan du kan lytte til de rigtige svar og samtidig få dine kunder til at forstå dine signaler.
 • Dit brands KRONECHAKRA kommer i balance, når du lærer, hvordan du kan blive bedre og bedre til at manifestere bevidst, og til at turde tage næste rigtige skridt for din business, selvom du ikke kan se det med dit hoved.
Dit udbytte ved kurset Flowful Branding

Hvilke redskaber vil forløbet give dig?

I løbet af de 7 uger vil du lære at brande og markedsføre dig selv med holistisk branding; dvs. mere effektivt uden at gå på kompromis med dit hjerte – så du bliver så HØJTvibrerende som muligt, og dermed kommer i mere flow.

Du vil lære:

 • At kommunikere tydeligt og fra hjertet, så dine kommende kunder bedre kan mærke dig fx i opslag og videoer, og hurtigere kan vælge din hjælp.
 • At tale til dine drømmekunder, så de føler sig så set og hørt, og det vil samtidig hæve din egen vibration.
 • At fokusere din energi, så du får mest muligt ud af din energi i løbet af en arbejdsdag, og får mere tid til fritid og selvomsorg.
 • At shine i dit eget lys, fordi du finder det, der er helt unikt for dig og dit brand, så du dermed får lysten og modet til at finde din egen niche.
 • At skrive tekster, der sælger, fordi du er tydelig og har forståelse for dine kunders udfordringer.
 • At sende de rigtige signaler til dine kunder, med en visuel identitet, der støtter op om dit brand og føles intuitivt rigtigt.
 • At turde træde det næste rigtige skridt, selvom du ikke kan regne det ud med dit hoved.
 • At identificere og slippe blokeringer, der står i vejen for dit flow.

Kort sagt får du redskaber til at få flow i din business’ 7 chakra, så du kan få flow i din markedsføring – og dermed hele vejen igennem din business. Og de redskaber bliver brugt både som et fundament, der blot skal laves en gang for alle, og så en række rutiner, du kan implementere i din dagligdag.

Du får mange effektive redskaber på forløbet Flowful Branding
Kan du genkende dette? Så er forløbet Flowful Branding det rette for dig

Kan du genkende noget af dette:

 • Du brænder for at hjælpe andre mennesker eller dyr med dine ydelser/behandlinger/sessioner – men synes helt ærligt at det er besværligt at drive en business
 • Du har sikkert taget en masse kurser allerede, men føler at alle de traditionelle markedsføringsskabeloner er en spændetrøje
 • Du synes at markedsføring er besværligt, tidskrævende og dyrt, og du har slet ikke lyst til at være synlig
 • Du arbejder måske også for mange timer, til en ikke tilfredsstillende løn (måske du er havnet i et hamsterhjul…)
 • Du har svært ved at tiltrække de helt rigtige kunder
 • Du VED godt, at du skal lære at markedsføre dig effektivt, men du er bare NØDT til at have dit hjerte med i det
 • Du mangler hjælpen til det og du kunne godt bruge at blive taget i hånden og blive støttet undervejs…..

Du KAN få flow i alle energicentre i din branding og dermed i din markedsføring. Det KAN blive nemt og nydelsesfuldt – markedsføring KAN være så nemt som den daglige meditation og som at trække de daglige englekort! Og når du får flow, så vil det smitte af på hele din business.

Jeg er SÅ klar til at få lethed og nydelse ind i min business!

Praktisk information om forløbet

Forløbet varer 7 uger, og det starter den dag, du tilmelder dig!

Forløbet tager dig igennem 7 trin – et for hvert chakra, og vi starter naturligvis med rodchakraet.

Materialet består af 7 moduler, og du vil få frigivet 1 modul hver mandag.

Jeg vil give dig 3 timers 1:1 sparring undervejs (det aftaler vi nærmere).

Du vil kunne få UBEGRÆNSET feedback på materiale direkte fra mig til dig i den lukkede gruppe. Dette er især ret unikt for et business forløb – for det er vigtigt for mig, at du bliver set og hørt, og får noget ud af forløbet.

High Vibe Branding
 • Modul 1: Få flow i din business’ rodchakra

  Her vil du få lagt fundamentet for din business og dit brand. Nemlig formålet med at du og din virksomhed er her. Det giver tryghed at vide, både for dig og for dine kunder, og det giver tillid fra kunderne.

 • Modul 2: Få flow i din business’ harachakra

  Når du er i balance med din business’ harachakra, har du glæde, nydelse, leg og kreativitet i din hverdag. Du bliver mere magnetisk tiltrækkende for kunderne, fordi du er forbundet med dem på en balanceret måde. Her lærer du at arbejde i din genizone, og du får modet til at skrue op for din unikhed.

 • Modul 3: Få flow i din business’ solar plexus chakra

  Når du er i balance med din business’ solar plexus chakra, står du sikkert og stærkt i dig selv. Du arbejder med det, der kan blokere dit flow. Du øver dig i at komme ud af din comfort zone, så du tør blive mere og mere synlig over for dine kunder – og over for nye potentielle kunder. Du sætter tydelige grænser, både over for dig selv og over for kunderne, så du kan fokusere din energi bedst muligt.

 • Modul 4: Branding efter dit hjertechakra

  Din business’ hjertechakra er i balance, når du arbejder bevidst med, og har det godt med, at dele ud af dine hjertebudskaber til dine kunder, og når du virkelig tør gå efter at arbejde med dine DRØMMEkunder (ikke bare kunder). Så formår du at kommunikere med dine følgere, så de føler sig virkelig set og forstået af dig. Desuden handler det også om at du formår at være i accept med de gange, hvor du ikke opnår de resultater, du lige havde drømt om i første omgang – så du ikke er afhængig af et bestemt resultat, men kan være i tillid.

 • Modul 5: Få flow i din business’ halschakra

  Når du er i balance med din business’ halschakra, vil du kunne kommunikere klart og tydeligt til dine kunder og følgere, på en måde, så de husker dig og opfatter dit budskab korrekt – anset om det er på de sociale medier, via nyhedsbrev eller på hjemmesiden. Du har også overblik over, og er på forkant med, din kommunikation, så den del kommer til at blive en let opgave – og så du ikke har bundet mental energi op på tidsspilde.

 • Modul 6: Få flow i din business’ pandechakra

  Når du er i balance med din business’ pandechakra, vil du blive bedre og bedre til at navigere efter din intuition. Og du vil have en god forståelse af, hvordan du kan sende de rette signaler ud til dine kunder. Når du har arbejdet bevidst med dit brands visuelle identitet (brandfarver etc.), så forstår de nemlig bedre, hvad du står for, og de kan bedre afkode de budskaber, du sender til dem.

 • Modul 7: Få flow i din business’ kronechakra

  Når du er i balance med din business’ kronechakra, vil du kunne hvile mere og mere i dig selv, og kunne arbejde målrettet hen mod dine største drømme og mål. Du vil turde tage det næste rigtige skridt, selvom du ikke kan regne det ud med dit hoved, fordi du er i tillid.

Jeg vil gerne investere i at få flow i min business

Din investering

På forløbet får du i alt:

 • 7 moduler med lydfiler og meditationer med healing til hvert modul
 • 3 timers 1:1 sparring over telefon med mig i løbet af de 7 uger
 • Direkte og UBEGRÆNSET feedback fra mig til dig i en lukket gruppe kun for dig og mig

Din investering:

 • Normalprisen er 14.000 kr. ekskl. moms (17.500 kr. inkl. moms)
 • Lige nu, fra midt november til midt december, vil din investering kun være 9.000 kr. ekskl. moms (11.250 kr. inkl. moms)!

VIGTIGT:

 • Tilmelding er bindende. Hvis du tilmelder dig forløbet og arbejder intensivt med modulerne, samt min rådgivning, vil du kunne se resultaterne tjent ind i din business, når de 7 uger er gået.
 • Det er kun for dig, der VIRKELIG ønsker at rykke, og som aktivt har tænkt dig at arbejde med alle moduler. Jeg viser dig vejen, men du skal SELV ville gå vejen, og du skal gå all in.
Hvad koster forløbet
Jeg vil SÅ gerne have FLOWFUL Business

Hvad nu hvis….

… du ikke synes, at du har råd lige nu?

Det kan jeg godt forstå – at investere en sjat penge i sig selv og sin business kan godt være ude af ens comfort zone. Man ønsker sig måske garantier for, at man så kan få beløbet hentet ind igen hurtigst muligt. Men du ved måske godt, at du er nødt til at investere i ny viden, nye kompetencer, nye indsigter, for at kunne opnå nogle nye resultater, end dem du opnår i dag? Alt hvad du gør i dag, er inden for din comfort zone, og derfor får du resultater, som du kender. Hvis du vi have nye resultater – herunder mere flow i din business, så du får større omsætning – så ER du nødt til at foretage dig nye handlinger, som ligger ude af din comfort zone. Og du VIL få tjent de her penge ind efter forløbets afslutning, hvis du går all in og arbejder med materialet og gør flittig brug af min feedback og sparring. Bedre markedsføring giver mere salg, så enkelt er det! Men mærk selv efter, om det taler til dig, og husk at handling healer al frygt, så det bedste du kan gøre for at fjerne ubehaget ved at investere i dig selv, er at tage action på det og gøre det!

… du føler, at det ikke lige er det rette tidspunkt?

Det tror jeg også, at rigtig mange kender. Så kan det måske være rarest at blive stående stille på samme sted, så der i hvert fald er én ting, der er det samme. Men det er jo først, NÅR du selv vælger at bevæge dig, at du vil begynde den udvikling, der skal til, for at du kan opnå dine drømmeresultater. Hvis du står stille, sker det samme, som hele tiden sker. De samme resultater. Og husk at det ALTID er det rette tidspunkt at beslutte sig for at gøre noget godt for én selv.

Og måske har du følelsen af at være overvældet, og kan måske ikke overskue at skulle lære nyt? Men bare rolig: Dette kursus hjælper dig til at få lagt fundamentet en gang for alle. Og derefter er det små daglige handlinger, der kommer til at få det indarbejdet som vaner hos dig. Hvis du gør arbejdet, vil du være en langt mere effektiv og sikker udgave af dig selv, og langt mere højtvibrerende i din markedsføring, efter forløbet!

… at du ikke synes, at du har tid til det lige nu?

Først og fremmest vil forløbet hjælpe dig til, at din markedsføring kommer til at køre meget mere velsmurt fremover – det vil sige, at du vil få nemmere ved at markedsføre dig, og dermed kunne spare tid på denne meget vigtige opgave.

Tidsforbruget på forløbet er selvfølgelig ret individuelt, alt efter hvor langt du er i din virksomhed, og hvor meget du har arbejdet med business strategi, branding og mindset-udvikling før. Arbejdet med øvelserne kan tage fra få minutter til længere tid, hvis du har behov for at gå i dybden undervejs. Selve materialet tager i snit en halv time per modul.

….. at du ikke kan være sikker på, om du vil få nok ud af det?

Jeg bliver engang imellem spurgt, om jeg vil stå for en kundes markedsføring, og svaret er altid nej. For jeg nyder at lære mine kunder at gøre det selv – du er selv nødt til at få en dyb forståelse for det, du kommunikerer til dine følgere, og når du får det, så bliver det meget lettere for dig at skulle markedsføre dig selv. Så hvis du gør arbejdet, arbejder med øvelserne, så VIL du rykke dig markant. Du vil få en tydeligere branding og få meget lettere ved at markedsføre dig selv – og det vil tiltrække nye kunder til dig, hurtigere og nemmere. Men det er ikke en magisk pille – du er selv nødt til at ville det. Og du kan altid få sparring i den lukkede gruppe.

…. du ikke helt ved, hvor meget det vil komme til at kræve af dig?

Uanset hvilket niveau, du befinder dig på som selvstændig eller hvad angår dine markedsføringsevner/-erfaringer, så er du velkommen. Der er noget for ethvert niveau, for du kan altid finpudse dine strategier, hvis du allerede har lagt dem. Hvis de ikke har givet dig de fornødne resultater endnu, så SKAL de jo justeres.

Der vil også blive opgaver for dig og dit mindset, fx vil du få øvelser, hvor du kan blive bedre til at arbejde med din selvdisciplin og grænsesætning – men husk at dine nye strategier skal kunne virke for dig, og det skal kunne fungere i din hverdag.

…. du ikke helt tror, at du vil kunne finde ud af alt det med alle de 7 chakra?

Alle kan lære noget af forløbet, uanset hvor du befinder dig i udviklingen og uanset hvilken udfordring du har. Der er nemlig individuelt fokus på DIG. Så vi dykker ned i DINE udfordringer og healer dem, så du kan få gang i flowet i det område af din markedsføring, der står for stille lige nu. Jeg spotter også de områder, hvor du allerede gør det rigtig godt, og hvor det måske kun er få justeringer, der skal til, for at du får endnu mere flow i alle chakra. Det her er DIT forløb, det er lavet til DIG og for at DU skal få gang i DIT flow.

Jeg vil SÅ gerne have FLOWFUL Business

Hvorfor får du den bedste hjælp hos mig?

Jeg arbejder med holistisk branding og min værktøjskasse består af:

 • Jeg har en kandidatgrad (Cand.Merc.) i Kommunikationsledelse.
 • Jeg har +20 års erfaring som marketingmedarbejder på forskellige niveauer, senest som marketingchef.
 • Jeg er uddannet Reiki healer og har lært nogle KST teknikker, og jeg er god til at balancere chakra.
 • Jeg har lært clairvoyance og arbejder med en stærk kontakt til min intuition.
 • Jeg nørder i Feng Shui, olier, tarotkort og krystaller og inddrager disse spirituelle redskaber i min business efter lyst og behov.
 • Jeg arbejder seriøst med min personlige udvikling og har altid gang i en business mentor til at støtte og motivere mig i min udvikling.
 • En af mine genizoner er heale og løfte vibrationen hos andre -og det gør jeg ved at lære dig at skabe FLOW i din markedsføring og dermed din business.
 • En anden genizone er at arbejde meget effektivt og struktureret, så jeg ikke spilder min tid og energi – og det lærer jeg også fra mig.
Lene Velschow Søgaard