Holistisk kropsbehandling, der lindrer stress og giver ro

Holistisk kropsbehandling

Til dig, der ønsker lindring af stress-symptomer og ro på dit nervesystem,

så du igen kan få overskud og energi til hverdagen

Savner du overskud og energi til hverdagen igen?

Måske kan du genkende et eller flere af følgende:

 • Føler uro i kroppen
 • Sover dårligt
 • Føler dig begyndende stresset og har måske begyndende stress-symptomer
 • Har svært ved at koncentrere dig eller er mere grådlabil end normalt
 • Føler nedsat lyst til aktiviteter, du normalt gerne vil foretage dig
 • Har været hos lægen, men fejler intet fysisk

Få lindring af stress-symptomerne og ro på nervesystemet, så du igen kan få overskud og energi til hverdagen

Min Holistiske Kropsbehandling er en blid, omsorgsfuld og effektiv måde at give dig:

 • mere ro i kroppen
 • bedre søvn
 • lindring af stress-symptomer
 • færre spændinger i kroppen
 • mindre spændingshovedpine og nakkesmerter
 • mere energi og overskud igen

Eller også ønsker du bare at forkæle dig selv med en blid og omsorgsfuld energi-boostende behandling.

Holistisk kropsbehandling i Ølstykke - lindrer stress og giver ro

Hvordan foregår kropsbehandlingen?

Behandlingen er holistisk, hvilket vil sige, at jeg arbejder med de teknikker, der giver mening for den enkelte klient – ingen er ens, så du får den hjælp, der er den rigtige til dig og dine behov. Denne behandling er særligt målrettet dig, der har begyndende stress-symptomer eller bare savner ro i kroppen og mere overskud i hverdagen.

Jeg inddrager dels Reiki healing (både med håndspålæggelse og fjernhealing) og dels teknikker kendt fra Kranio Sakral Terapi.

Praktisk information om kropsbehandlingen:

Behandlingen varer i alt en times tid, og du ligger påklædt på briksen med et tæppe over dig (du behøver ikke medbringe egne lager og tæpper, jeg sørger for rent til dig). Jeg lægger mine hænder blidt på dig på udvalgte punkter på hhv. hovede, overkrop og fødder.

Du vil kunne opleve at blive utrolig afslappet, og mange begynder at småslumre lidt imens, hvilket er helt fint. Det kan også være, du ikke oplever noget særligt, men bare rolig, energien vil arbejde løs i din krop og i dit energisystem alligevel, uanset hvad du mærker og om du blunder eller ej.

Vigtigt: Det er bedst, at du ikke har tændt telefon undervejs, og ikke medbringer mindre børn eller andre familiemedlemmer – det er meningen, at du skal kunne give fuldstændig slip og bare være til stede i nuet, mens behandlingen foregår, uden forstyrrelser.

Priser og tider

Din investering i øget styrkelse af din energi, lindring af stress-symptomer og ro på dit nervesystem er 625 kroner, som skal betales over mobilepay, kontant eller ved bankoverførsel.

Ønsker du i første omgang en kortere ”prøvetime”, kan du få 25 minutters behandling for 325 kr. Her vil du ikke nødvendigvis få de samme effektive resultater, som ved en hel behandling, men det vil give dig en fornemmelse af, hvordan behandlingen foregår og føles. Kun til førstegangskunder.

Fjernbehandling tilbydes også, af en halv times varighed til 350 kr. Her vil du også kunne få energiboost, lindring af stress-symptomer og ro på nervesystemet, helt uden at skulle være til stede i min klinik. Det virker bedst, når vi har mødtes mindst en enkelt gang før, så jeg kender din energi og hurtigere kan mærke, hvad dit energisystem har behov for. Derfor er fjernbehandling oplagt til opfølgende behandlinger, da jeg altid anbefaler mindst tre behandlinger, for at få den bedste effekt ud af behandlingen. Du kan både vælge at “følge med” over telefonen, eller blot modtage fjernbehandlingen, mens du ligger og slapper af på det aftalte tidspunkt.

Tider: Du kan få tider i tidsrummet kl. 7.30 – 16 samt hver anden lørdag formiddag i tidsrummet kl. 9-12 (kun i lige uger).

Vigtigt: Behandlingerne finder sted i et lokale i mit private hjem, hvor der også bor en lille bomuldshund. Den er allergivenlig, idet den ikke fælder, men såfremt du har kraftig hundeallergi (ikke kun over for hundehår), skal du skrive det til mig forinden, så jeg kan sørge for ekstra god støvsugning og rengøring inden. Den vil ikke være til stede i behandlingsrummet under behandlingen.

Lene Velschow Søgaard

Hvem er jeg?

Du er i gode, trygge hænder hos mig. Jeg er uddannet Reiki healer (både 1 og 2) tilbage i 2014 og 2015. I 2018 lærte jeg nogle Kranio Sakral Terapi-teknikker, som jeg supplerer med healingen. Derudover er jeg holistisk, så jeg arbejder også med fjernhealing imens, clairvoyante beskeder og med krystaller og olier efter behov.

Mine behandling giver særdeles gode resultater – og du vil opleve den som utroligt afslappende og behagelig, fordi der virkelig kommer ro på nervesystemet. Det er den bedste gave, du kan give dig selv, at forkæle dig selv med en stress-lindrende kropsbehandling.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for markedsføring, men har siden 2020 været selvstændig – primært som business mentor for spirituelle selvstændige, men jeg arbejder også med boligindretningsopgaver og nu har jeg genoptaget mine populære kropsbehandlinger, som jeg ellers kun udbød fra 2018 til 2019.