Kurset HØJTvibrerende Branding

Det vigtigste fundament, du skal have styr på, for at tiltrække kunder (på en tryg måde)

Få et HØJTvibrerende brand, så du kan tiltrække flere drømmekunder

På dette onlinekursus lærer du at blive TILTRÆKKENDE og SYNLIG i din markedsføring

Vi går i dybden med, hvordan du kan gøre kunderne så trygge ved dig, at du vil kunne tiltrække de rette kunder både hurtigere og nemmere. Du vil få redskaber til at få lagt et solidt fundament for din branding – både dit why, din drømmemålgruppe og din rette visuelle identitet vil du kunne få på plads efter kurset. Du vil også få øje på, hvordan du skiller dig ud fra mængden og stråler i dit unikke lys, og hvordan du finder din niche. Alt dette vil gøre markedsføringen meget mere let, fordi du får en tryghed ved at træde tydeligt frem.

Du vil også lære, hvordan du kan blive mere synlig – og synlighed handler bestemt ikke om bare at gå live en hel masse gange, der er flere redskaber i værktøjskassen. For også her skal du føle dig tryg, og det vil du især komme til, når du ved, at du udstråler et professionelt og autentisk branding-udtryk.

Skal du lære at elske din daglige markedsføring? Så du kan tiltrække nok med drømmekunder? 

 • Måske synes du, at du har godt styr på din markedsføring og din business, men får stadig ikke helt det kundeflow, du kunne tænke dig?
 • Måske vil du gerne tiltrække flere af drømmekunderne; dem du elsker at hjælpe?
 • Måske har du knoklet for meget, og føler det er svært at få resultater?
 • Måske tør du ikke rigtig være synlig, fordi du skammer dig over din markedsføring og savner et mere professionelt udtryk?
Er det her dig? Så er kurset for dig!

Så er kurset det rette for dig:

Jeg vil gerne have et HØJTvibrerende brand
Dit udbytte ved brandingkurset

Når du får et HØJTVIBRERENDE brand, vil du:

 • Hurtigt og nemt kunne tiltrække gode resultater i din business
 • Tiltrække drømmekunder, der er nemmere at hjælpe, gladere og mere samarbejdsvillige
 • Sende de rigtige signaler, så kunderne vælger din hjælp hurtigere 
 • Få nemmere ved at tjene penge i din business, fordi det vil føles rigtigt
 • Få nemmere ved at markedsføre dig selv – uden at føle dig anmassende
 • Få dine drømmekunder til at gide følge dig med dig, fordi de føler sig hørt, set  og forstået af dig
 • Der vil i det hele taget komme mere og bedre flow i din markedsføring og dermed også din business

Snup kurset og lær at tiltrække flere kunder 

 • Du vil få dit brand-fundament på plads og med et tydeligt why, en drømmemålgruppe og en niche, vil du tiltrække flere kunder!
 • Du vil få redskaber til at blive mere synlig på den rigtige måde, bl.a. fordi du vil blive bevidst om din rette visuelle identitet.
 • Du vil lære hvad der skal til for at markedsføre dig på en professionel og autentisk måde.
Du får en masse redskaber på kurset

Praktisk information om kurset

 • Forløbet består af tre online-moduler, der frigives straks ved købet.
 • De tre moduler er fyldt med både videoer og/eller lydfiler samt arbejdsark og bilag, så du kan arbejde med øvelser løbende – afhængigt af hvor langt du er i din udvikling, vil du kunne bruge fra 15 minutter op til 25 minutter per modul på lydfiler/videoer, og dertil kommer så dit eget arbejde med bilagene og arbejdsarkene.

Hvad er din investering i at få et HØJTvibrerende brand og dermed tiltrække drømmekunderne hurtigere og lettere?

Kurset indeholder:

 • 3 moduler med øvelser og redskaber
 • 16 nemme og overskuelige arbejdsark til at støtte dig i processen
 • uddybende lydfiler med undervisning (i alt 30 minutters undervisning)

Derudover mange øvelser, som du vil kunne bruge i tiden fremover.

Hvis du arbejder aktivt med redskaberne i kurset, vil du kunne mærke et øget kundeflow, og dermed en øget omsætning inden for kort tid efter – og det er langt mere værd end investeringen:

Din investering er 2.950 kr. ekskl. moms

Hvad koster forløbet

Invester i dig selv og din business her:

Jeg vil gerne investere i min business

Hvad indeholder HØJTvibrerende Branding kurset?

Kurset består af tre moduler i alt, som du får adgang til straks:

 • Modul 1 – fundamentet for din business: Modulet giver dig redskaber til at få lagt dit brands fundament (dit why og din målgruppe), så du kan sende et tydeligt budskab til en målgruppe, der vil få lyst til at følge dig. Du vil også få redskaber til at være mere tryg omkring at stå frem bag dit brand.

 • Modul 2 – hvem er du og hvordan får du en nærende rolle i din markedsføring? Modulet giver dig redskaber til at finde ind til din unikhed og din niche. Her vil du lære, hvordan du kan få kunderne til at vælge din hjælp i stedet for konkurrenternes.

 • Modul 3 – hvordan ser din business ud og hvilke signaler sender den? Modulet giver dig redskaber til at sende de rigtige visuelle signaler (visuel identitet), så kunderne får mere tillid til dig og dine kompetencer. Du lærer at vælge de rigtige brandfarver, og du får også tips til at finde den rette billedstil, samt hvad du skal tænke på for at lave så gode videoer og lives som muligt. Som bonus får du en guide med forslag til emner, du kan lave videoer, opslag og lives omkring, som er magnetisk tiltrækkende for dine kunder. Du lærer også at lave grafik til brug på sociale medier, så du kan understøtte dit brand i al markedsføring.

Bilag og lydfiler

Du får en del arbejdsark med som bilag – det betyder at du vil kunne printe dem ud og derefter arbejde med dine refleksioner undervejs, så du har større chance for at huske, hvad du fik af gode input og idéer, da du gennemgik forløbet. Dermed sidder det også bedre fast, når du har skrevet det ned.

Lydfiler betyder, at du ikke behøver sidde stille og kigge på en video eller læse en lang tekst – du kan høre lydfilerne, mens du går rundt eller laver noget andet imens, igen og igen.

Investér i dig selv og din business’ resultater her:

Jeg vil gerne have flere drømmekunder!

BONUS! Find dit brands tone of voice

Jeg har fået journalist og tekstforfatter Gitte Stounberg til at lave en bonus til forløbets sidste modul. Hun har lavet en præsentation af, hvordan du finder dit brands tone of voice. Tone of voice vil kort sagt sige, hvordan dit brand lyder. Hvilken måde du kommunikerer med dine kunder  – det er nemlig vigtigt, at det passer til resten af dit brands visuelle identitet. Så hvis du gerne vi ludsende de rigtige signaler, så kunderne kan afkode dig korrekt og nemmere kan genkende dig, så er denne bonus også lige noget for dig!

Om Gitte: Gitte Stounberg lærer selvstændige samt kommunikations- og marketingansatte at blive bedre til at lave content, der får opmærksomhed. Og som målgruppen reagerer på og konverterer leads til kunder. Hun har mere end 10 års erfaring med content marketing, storytelling og PR.

Hvad siger tidligere deltagere?

Jeg har valgt at købe Lenes onlinekursus ”HØJTvibrerende branding” og er i fuld gang med at løse opgaverne, som i sidste ende er det, der skal omsættes til min nye hjemmeside.

I min branche (selvstændige alternative behandlere) har vi typisk intet lært om branding. Vi vil bare gerne udføre vores arbejde og hjælpe andre til at få det bedre.
Det ved Lene godt, og rammer niveauet meget fint og præcist. Jeg anbefaler derfor Lene og hendes undervisning til kolleger, der som jeg, laver det meste selv i vores forretning.

Tak Lene

Karin Wissing Becker, Sans for kroppen

‘Jeg tog Lenes Online kursus, da jeg skulle opstarte min enkeltmandsvirksomhed. Jeg synes, at det var en forvirrende process at skulle starte helt selv men da jeg startede på Lene’s online forløb, kom der struktur på det hele og det blev meget overskueligt. I online forløbet gennemgår Lene mange vigtige punkter på en nem og overskuelig måde. Lene har lavet små videoer undervejs, som gør det meget enkelt og konkret. Derudover var det helt perfekt, at Lene tager hele ens person med ind i overvejelserne af ens brand. Dette er helt perfekt og giver en meget god sammenhænge og en følelse af at have sig selv med i bandingen af ens firma. Jeg vil til enhver tid anbefale Lenes online kursus. Tak for hjælpen Lene!

Maiken Hailey Harboe

Kurset har givet mig et godt udgangspunkt til at få succes med min virksomhed, fordi jeg nu har helt styr på mit why, min målgruppe, og hvad jeg skal være opmærksom på, når jeg vælger min visuelle identitet.

Easy Treatys kursus har givet mig et klarere billede af, hvor jeg gerne vil hen med min virksomhed, og hvordan jeg kommer derhen. Med kombinationen af helt konkrete redskaber til at skabe et godt brand og viden og øvelser til at styrke mit mindset, er jeg godt rustet.

Overordnet synes jeg, det er et rigtig godt og professionelt kursus, hvor jeg virkelig får meget med mig. Det er godt sat op med videoer og arbejdsark og meget nemt at navigere i.

Udtalelser om de enkelte elementer i forløbet:

 • Materialet virker gennemarbejdet hele vejen igennem.
 • Videoerne er dejlig konkrete, du virker rolig, troværdig og overbevisende, og det er rigtig godt. Jeg har virkelig tillid til, at du er kompetent til at vejlede mig.
 • Arbejdsarkene er generelt også rigtig gode og en stor hjælp til at blive meget konkret og nå hen til målet.
 • Meditationerne er også rigtig gode og en fin længde.
Jannie Pilgaard

Alt i alt et rigtig fint kursus til den helt grønne iværksætter, der har brug for basisviden om at opbygge sit brand og sit mindset for at skabe en succesfuld business.

Jeg har haft rigtig meget glæde af modulet om farverne og deres betydning. Det gjorde det klart for mig, hvilke farver jeg med fordel kan vælge i min branding, og ikke mindst vigtigheden af at være konsistent i sit farvevalg.

Efter jeg har gennemført modulet har jeg brugt den viden flere gange, og det ligger nu i baghovedet og er med i det jeg foretager mig online.

Det næstsidste modul var virkelig også en øjenåbner og gav mig øjeblikkelig lyst til at rydde op og ud for at kunne steppe op i min business (og i mit liv generelt 😉 ).

Det sidste modul  fungerer som en rigtig god afslutning på kurset, og gør at man får taget de nødvendige skridt for at løfte sin business.

Mette Juszczyk

Spændende forløb, som er vokset på mig efterhånden, som jeg er kommet igennem modulerne ?

Overordnet så kunne det have været optimalt for mig at komme igennem det her forløb, da jeg var helt i begyndelsen af mit iværksætterforløb. Men jeg får absolut stadig rigtig meget ud af det ?

Jeg får ret god indsigt i hvordan jeg kan/skal bruge farver ?Fedt!

Meditationerne er vildt gode og du har en rigtig god stemmeføring. Jeg faldt i søvn under den med den røde farve, selvom jeg sad på min kontorstol. Blev totalt afslappet og groundet ?

Leonora Høstgård-Brene
Jeg synes det er et super fint kursus, med mange relevante emner, som gavner den kommende eller nyopstartede iværksætter. Det er fedt, at der er en vekslen mellem video, læsning og arbejdspapir – det bliver aldrig kedeligt. De gode spørgsmål sætter en masse tanker i gang, som helt sikkert vil fortsætte med at spire, længe efter kurset er afsluttet.
Birgitte Kassa, Min Familievejleder

Det er virkelig et godt produkt, og det letter så meget samarbejdet med grafikeren, at man har gjort sig alle disse overvejelser. En klar rød tråd og opbygning.  Klare signaler, meget kompetent udstråling, og virkelig vigtigt og stærkt budskab.
Dorthe Kastberg, Børns trivsel v/ Dorthe Kastberg (deltog på minikurset “Sådan sender du de rette signaler”)

Dorthe Kastberg, Børns Trivsel v/Dorthe Kastberg

Jeg har været på Lenes kursus ”Boost dit mindsæt” Det har været så fint. Et spirituelt og alligevel meget jordnært kursus. Det har hjulpet mig til at fine mit personlig stå sted. Et godt sted at stå og gro ud fra i min forretning. Lene formidler på en dejlig måde. Hun tager dig i hånden og guider dig kærligt ind til dig selv med sin rolige stemme igennem de forskellige øvelser. Jeg anbefale gerne Lene og hendes kursus.
Mette Raahede (testede forløbet Boost dit mindset)

Mette Raahede,

Det er virkeligt godt det du har lavet!
Det du ved, og det du kan give os andre i dine forløb, er virkeligt guld værd! Jeg er så taknemmelig for at jeg må teste det du laver for det giver mig virkeligt meget tro på mig selv og min egen virksomhed!
Der er virkeligt mange der gerne vil sige mig hvordan jeg skal gøre for at få min virksomhed i gang og hvordan jeg skal drive det. Det du har lært mig er at stole på min egen mening om det og min egen måde at gøre det, så jeg ikke bare driver af i alle mulige retninger
Meditationerne giver mig ro i maven og min intuition plads.

Jane Hvirgeltoft (testede forløbet Boost dit mindset)

Jane Hvirgeltoft,

Tilmeld dig her:

Jeg vil gerne købe HØJTvibrerende Branding kursus
Holistisk Business Mentor Lene Velschow Søgaard

Hvorfor får du den bedste hjælp hos mig?

Jeg arbejder med high vibe branding og min værktøjskasse består af:

 • Jeg har en kandidatgrad (Cand.Merc.) i Kommunikationsledelse og har specialiseret mig i branding.
 • Jeg har +20 års erfaring som marketingmedarbejder på forskellige niveauer, senest som marketingchef.
 • Jeg er uddannet Reiki healer, har lært clairvoyance og arbejder med en stærk kontakt til min intuition – og derfor arbejder jeg ikke med den traditionelle markedsføring og branding, men arbejder i stedet mere i dybden med energien bag markedsføringen… for det er den, dine kunder kan mærke og reagerer på!
 • En af mine genizoner er løfte vibrationen hos andre -og det gør jeg ved at lære dig at skabe FLOW i din markedsføring og dermed din business.
 • En anden genizone er at arbejde meget effektivt og struktureret, så jeg ikke spilder min tid og energi – og det lærer jeg også fra mig.