Få FLOW fra din ESSENS

– til dig, der vil bygge din business på dit livsformål og ESSENS, så du får FLOW i din branding og business.

Få flow i din business

Dette miniforløb (fysisk workshop med to gange online-opfølgningsmøder) er særligt lavet til dig, der gerne vil bygge din business op fra dit livsformål og din essens – så du kan få flow i din markedsføring (og dermed i din business).

Det er lavet især til dig, der er holistisk tænkende selvstændig (fx behandler, coach, terapeut, lysarbejder, energiarbejder, massør, clairvoyant og lignende). Men bare du har et spirituelt og holistisk mindset i din business, så er du kommet til det rette forløb.

Miniforløbet giver dig en redskaberne til at finde ind til din ESSENS, og ud fra den kreere en business fuld af FLOW og med HØJTvibrerende  markedsføring – og det vil gøre din business til et skønt og nydelsesfuldt FLOW af drømmekunder, synkronicitet, og skønne resultater.

Ja tak, jeg er klar til at få FLOW i min business – fra min ESSENS

Få flow ved at markedsføre dig fra dit livsformål, din essens!

Har du også tænkt over, hvordan du skal bygge din business op? Føler du, at det er svært at navigere mellem alt det, man “bør” og alle de regler, man “skal” følge? Forsøger du også at regne den ud og tænke dig frem til det?

Hvad om du bare lærer at bygge din business op og markedsføre dig efter det, du er sat her på jorden for at gøre – dit livsformål, din essens?

Og når du markedsfører dig fra din essens, så arbejder du med holistisk branding, så du driver din business med energiarbejde og flow.

På dette miniforløb (fysisk workshop med to gange zoom-opfølgninger) vil vi gennemgå hvordan du kan bygge din business på dit livsformål og genizoner, samt hvad der er unikt for dig, så du virkelig kan bidrage med det, der er meningen for lige præcis dig. Det giver en helt anden magnetisk tiltrækningskraft, så du vil kunne tiltrække dine drømmekunder meget lettere og hurtigere, og have det sjovt med at markedsføre dig!

Hvad vil miniforløbet give dig?

Du vil få en langt større bevidsthed om, hvad det er meningen, at du skal bidrage med i din business. Og den følelse af mening og formål vil drive din business et helt andet og større sted hen, end du vil kunne ved blot at gøre det, du tror at du bør eller skal

Du vil arbejde med langt mere FLOW og markedsføringen bliver en fornøjelse, fordi du brænder så meget for at hjælpe dine drømmekunder, at du vil elske at kommunikere med dine kommende kunder.

Dit udbytte ved brandingkurset

Praktisk information om miniforløbet:

Fysisk workshop i Roskilde d.14. oktober klokken 10-15.

Dernæst to opfølgningsmøder på zoom, af to timers varighed. Henholdsvis to uger efter fysisk workshop (uge 43) og tre uger efter (uge 44).

Fysisk workshop d.14. oktober:

Workshoppen finder sted i Business House, Jernbanegade 23, Roskilde – dejligt tæt på både tog og bus, og mulighed for parkering. Nærmere information følger sammen med bekræftelsesmail.

På miniforløbet arbejder vi med at få flow i alle din business’ 7 chakra – og vi dykker især ned i de nederste fire chakra i den fysiske workshop. Her vil du nemlig lære:
 • at blive guidet ind til at finde dit livsformål, så du kan bygge din business og hverdag op efter, hvad der er meningen for dig at arbejde med (og hvordan)
 • at blive guidet ind i dine genizoner, så du kan være mest muligt i flow i løbet af din arbejdsdag
 • at finde ind til din unikhed, så du kan stråle i dit eget lys og magnetisk tiltrække de rigtige kunder
 • at blive bevidst om flowstoppere og få sluppet dem, der er klar til at give slip nu
 • at lære at arbejde med de drømmekunder, du elsker at hjælpe – ved at lytte til hjertet, ikke hjernen – og dermed lettere kunne connecte med dem

Online opfølgningsmøde 1 og 2:

Vi følger op på processen siden den fysiske workshop ved hjælp af online møder over zoom. Det sker i uge 43 og i uge 44. Hvert møde af 2 timers varighed, så der er rigelig tid til at undervise, uddybe og få svar på spørgsmål.

På opfølgningsmøderne vil vi dykke ned i de tre øverste chakra, så du vil lære:
 • at udtrykke din indre sandhed, din essens og din unikhed i din kommunikation til dine drømmekunder – både i tekst og ord, og rent visuelt
 • at arbejde i dit nye selvbillede, så du bliver bedre og bedre til at manifestere bevidst og være i tillid til at kunne tage det rette næste skridt, og hvordan du kan fokusere din energi.

Ubegrænset feedback i løbet af forløbet

Fra workshoppen d.14. oktober til og med uge 44, hvor sidste online opfølgningsmøde finder sted, får du mulighed for ubegrænset feedback i en lukket Facebook-gruppe. Her kan du tjekke ind og få tips undervejs, du kan sparre eller få læst korrektur på tekst og meget andet.

Din investering:

Din investering for dette miniforløb, hvor du lærer at få flow fra din essens, er:

Workshop: værdi 2.000 kr.

Online 2-timers møde: værdi 1.000 kr. per møde, dvs. i alt 2.000 kr.

Ubegrænset feedback i lukket gruppe: værdi 1.000 kr.

Samlet pris 5.000 kr. – men der er kampagnepris på kun 30% frem til og med lørdag 9/10 klokken 12.

Plads til max 10 personer, og der skal minimum 4 deltagere med for at det bliver til noget. Sidste tilmeldingsfrist er søndag d.10. oktober.

Jeg vil med på miniforløbet med workshop og opfølgningsmøder

Hos mig kan du være helt tryg:

 • Jeg har en kandidatgrad i markedsføring og har opbygning af stærke brands og strategi som mit speciale.
 • Derudover har jeg over 20 års erfaring kun med dette.
 • Jeg er selv alternativ behandler (Reiki healer og andet, jeg behandler bare ikke pt) og clairvoyant, og jeg brænder for at hjælpe flere selvstændige og virksomheder, der hjælper andre mennesker og dyr, med at stå tydeligt frem og udbrede deres hjælp til verden.
 • Jeg arbejder holistisk med branding og markedsføring, så jeg inddrager hele den spirituelle vinkel, og med energien bag. Og det er det, jeg lærer dig, så du kan få hævet din vibration i din business.
Lene Velschow Søgaard