Holistisk Business Mentor Lene Velschow Søgaard

Hvem står bag?

Jeg, Lene Velschow Søgaard, startede min virksomhed High Vibe Branding i 2018 – jeg arbejder som High Vibe Branding & Business Mentor.

Min mission er at hjælpe dig, der er spirituel selvstændig (fx behandler, coach, terapeut, lysarbejder eller lignende) med at få et HØJTvibrerende brand og magnetisk markedsføring, så du kan tiltrække flere drømmekunder til din business. Det gør jeg ved hjælp af sparring, workshops, kurser og forløb – alt sammen på en professionel, omsorgsfuld og værdiskabende måde. Noget af det, jeg oftest hører fra kunder, er at jeg er utrolig tydelig og jordnær i min måde at undervise og forklare på. Og det er ganske enkelt fordi jeg selv hader, når jeg bliver talt hen over hovedet på med smarte fagudtryk, som jeg ikke har en chance for at forstå. Så mit mål er, at du skal føle dig set og hørt og mødt i øjenhøjde.

Jeg vil elske at hjælpe dig!

Fordi jeg brænder for at hjælpe spirituelle selvstændige – fx behandlere, coaches, terapeuter, psykologer, lysarbejdere, energiarbejdere, clairvoyanter og lignende. Folk som dig, der hjælper andre mennesker med at få det bedre. Hjælper andre med at få indsigt. Hjælper andre med at kommunikere bedre eller med at løse konflikter. Hjælper andre med at have færre smerter eller med at få lindring. Hjælper andre med at komme mere hjem i sig selv, med at få mere selvværd. Med at stå stærkere og flottere frem, stå i lyset.

Så når jeg kan hjælpe DIG, som hjælper andre. Når jeg kan hjælpe DIG med at blive mere synlig, få flow i din branding, få succes – så vil jeg kunne hjælpe med at endnu flere mennesker får hjælp.

Hvorfor brænder jeg for det?

Jeg har selv været i den alternative behandlerverden og været “full blown” spirituel siden 2014 – og siden da har jeg erfaret, hvor meget gavn alle kan have af personlig udvikling, at arbejde med sig selv, få indsigt og få healet traumer.  Derudover har jeg selv oplevet den lægelige verdens mange mangler – lægeverden er rigtig god til mange ting, men har bestemt sine begrænsninger. Fx har jeg haft frosne skuldre og migræne, som ingen hjælp fik – andet end medicin efter medicin. Stressnedbrud blev heller ikke hjulpet eller taget særligt godt hånd om. Men den alternative verden kunne træde til og hjælpe i stedet. Og derfor vil jeg gerne fremme, at flest mulig får hjælp uden medicin. Uden bare at skulle affinde sig med, at man føler sig mindre værd.

Min professionelle baggrund:

Jeg har en kandidatgrad – er uddannet Cand.Merc. i Kommunikationsledelse (for at være helt præcis hed linjen “Design & Communication Management”) fra CBS i 1998, og har siden da arbejdet med markedsføring i forskellige store og mindre virksomheder. Jeg har arbejdet både som Brand Manager, Produktchef, Projektleder, Annoncechef og i mit seneste job arbejdede jeg som Marketingchef. Jeg har været High Vibe Branding & Business mentor på fuld tid siden 2020, men startede firmaet op i 2018 som fritidsbeskæftigelse.

Jeg brænder for high vibe branding, fordi jeg arbejder med energiarbejde. Og energi skal helst være så “high vibe”, altså højtvibrerende, som muligt, for at du kan tiltrække flere af de rigtig gode resultater, relationer, oplevelser osv. i dit liv og i din business. Jeg har en værktøjskasse fyldt med traditionel branding og markedsføring, men også fyldt med spirituelle redskaber og energiarbejde, og jeg plukker intuitivt alt efter dit behov. Med high vibe branding arbejder jeg med at få flow i alle de energicentre, som både du og din business består af. Når du får flow der, får du flow i din markedsføring og dermed din business.

HØJTvibrerende branding, der giver dig en bæredygtig business
HØJTvibrerende branding, der giver dig en bæredygtig business

Spirituel/behandler-uddannelse:

Siden jeg begyndte min spirituelle rejse i 2014, har jeg uddannet mig som Reiki healer (Reiki 1). Senere hen tog jeg Reiki 2 (fjernhealing), og jeg har taget intensive kurser i Feng Shui, krystaller, olier og tarotkort. Jeg har lært clairvoyance, været på workshops i afdødekontakt, og har en stor viden om det spirituelle arbejde.

Alternativ behandleruddannelse:

I foråret 2018 har jeg taget kurser i Kranio-Sakral Terapi teknikker, som jeg kombinerer med healingen. Behandlingen hedder “The Healing Touch of Kranio Sakral” og den har allerede givet ret fantastiske resultater. Jeg følte derfor, at jeg var nødt til at udbyde mine behandlinger til en større skare. Derfor tilbød jeg til at begynde med kropsbehandlinger.

Hjælp til andre alternative behandlere:

Samtidig med at jeg startede klinikken op, fandt jeg ud af, at det ikke var nok. Jeg ville kombinere de to verdener, jeg brænder for. Jeg ville kombinere markedsføring med behandlerverdenen. Jeg målretter min hjælp mod behandlere, der lige er ved at starte virksomhed eller er gået i gang. Ofte kan man som nystartet selvstændig ikke helt overskue, hvordan man kommer i gang, og hvad man skal prioritere for at komme videre. Jeg ved at mange behandlere synes at markedsføring er besværligt og dyrt. Men det har jeg jo en stor viden om, og kan formå at gøre det nemt og let for behandlere at komme i gang med markedsføring.

Senere hen er det blevet mere og mere integreret – nu arbejder jeg ikke med branding eller markedsføring, nu arbejder jeg med energiarbejde og skaber flow. Jeg plukker bare fra de mange værktøjer, jeg har i min værktøjskasse, om det så er branding, strategi eller spirituelle værktøjer. Det giver en skøn måde at arbejde på, som virkelig har fået min essens frem i mit bidrag – og det er lige præcis det, jeg vil hjælpe flest mulige selvstændige med også at få fundet frem.