Sådan løfter du din vibration, så du tiltrækker de resultater, du drømmer om

 

Alt er energi. Træer er energi. Mennesker er energi. Farver er energi.

Og al energi vibrerer. Vibrerer på en frekvens.

Ifølge loven om tiltrækning vil du tiltrække det, der vibrerer på samme frekvens som dig selv.

Du har nok hørt nogen sige, at de er “langt nede”, hvis de er kede af det eller er flade. Det er simpelthen fordi de er langt nede på frekvensskalaen. Og mennesker, der vibrerer på en lav frekvens, langt nede på skalaen, vil ofte tiltrække flere negative eller triste ting. Tænk på ordsproget “en ulykke kommer sjældent alene”. Der er faktisk noget om snakken. For når man først har en dårlig dag, og udtaler at det sikkert bliver en dårlig dag resten af dagen… jamen så bliver det en selvopfyldende profeti, fordi man kommer til at tiltrække flere negative ting og hændelser. Alene fordi man befinder sig på samme lave frekvens som de negative ting, man møder.

Omvendt virker det også som om, at alt bare lykkes for personer, der i forvejen har succes. Men det er altså et spørgsmål om loven om tiltrækning. For disse folk vibrerer på en høj frekvens, og derfor tiltrækker de også flere gode ting og hændelser.

Derfor er det en rigtig god idé at arbejde med at løfte din egen vibration.

 

Her kommer 7 tips til, hvordan du kan løfte din egen vibration

1.Dine tanker og følelser skal ikke kontrollere dig – du skal kontrollere dem

For det første skal du vide, at tanker og følelser er med til at gøre en forskel for din vibration. For måden du håndterer dem på og reagerer på dem, har betydning for dit fokus. Dine tanker bestemmer, hvordan du håndterer udfordringer fra omverdenen. Øv dig i at tænke positivt og bliv bevidst om at bryde en eventuel vane med at tænke negativt.

“Pas på dine tanker, de bliver til ord.  Pas på dine ord, de bliver til handlinger.  Pas på dine handlinger, de bliver til vaner.  Pas på dine vaner, de bliver til din karaktér.  Pas på din karaktér, for den bliver din skæbne.”

 

2.Livet er én lang læring

Du får et mere positivt livssyn, hvis du lærer at se på dit liv her på jorden som én lang læring. Dem, der tror på reinkarnation (det gør jeg), mener, at inden man bliver reinkarneret i dette liv, har man selv været med til at vælge, hvilke udfordringer man gerne ville arbejde med i dette liv. Så når du møder en person, der virkelig påvirker dig, er det egentlig bare en statist i dit skuespil. Som du selv har aftalt scenen med forinden, fordi du havde brug for at lære at håndtere denne udfordring i det her liv. Når du først lærer at se på livet på denne måde, kan du også meget bedre acceptere mange af de ting, der sker i dit liv. Så kan du hurtigere ryste det af dig og slikke sårene, og igen bevæge dig op på frekvensskalaen til de høje vibrationer.

 

3.Vær taknemmelig

Jo mere taknemmelig du er, jo mere vil du fokusere på alle de positive og dejlige ting i dit liv. Og det du fokuserer på, vokser. Så jo mere du fokuserer på positive ting, jo mere positivt vil du lægge mærke til. På den måde vil det virke, som om dit liv er mere og mere fyldt med positive ting, hændelser og personer.

En god øvelse er at afslutte hver dag med at tænke på de tre ting, du er mest taknemmelig for fra dagen. Det er faktisk også en god idé at starte hver dag med på forhånd at være taknemmelig for de gode ting, der vil komme til at ske for dig. For det er simpelthen en nem måde at løfte din vibration på. Husk at mærke følelsen af, hvor dejligt det er, når de gode ting sker for dig. Mærk det, som om det allerede er sket for dig. For først når du selv føler det, vil du vibrere på rette høje frekvens, og først da vil du tiltrække ting på samme frekvens.

 

4.Du skal have kroppen med

Mentale og følelsesmæssige traumer sætter sig gerne som fysiske smerter og skavanker. Det kan også påvirke vores nervesystem – også i mange år efter. Tænk bare på at man kan få ondt i maven, når man er nervøs for noget. Kroppen reagerer altså rent fysisk på dine tanker og sindstilstand. Og jo flere gange, du har oplevet hændelser, der traumatiserede eller chokerede dig, noget der gjorde dig ked af det eller vred, jo mere vil din krop gå og gemme på alt dette. Noget mærker du som smerter eller skavanker, mens andet blot hæmmer for din evne til at åbne dit hjerte, eller kan øge dit stressniveau.

Derfor er du engang imellem nødt til at hjælpe din krop med at blive fri for blokeringer, så der kan komme frit flow af energi igen. Selvfølgelig skal du ved smerter og skavanker gå til en læge først, for at få udelukket, at der ikke er noget fysisk galt med dig. Ender du derefter i en situation, hvor der ikke er nogen hjælp at hente, andet end medicin, så er det på tide at få hjælp fra fx en kropsbehandler. I stedet for at symptombehandle med medicin.

Forskellige kropsterapibehandlinger kan også hjælpe din krop med at slippe blokeringer. Lær også gerne at meditere, jævnligt. Det er en anden måde at få aflastet kroppen for blokeringer.

 

5.Få hjælp af andre højtvibrerende elementer

Du kan få hjælp til at komme op på rette frekvens, når du fx bærer krystaller. Krystaller vibrerer nemlig på hver deres frekvens, og forskellige krystaller hjælper på forskellige energicentre i kroppen (de syv chakra).  Bær dem gerne så tæt på din krop som muligt, om det så er i bh’en eller i en lomme, og gerne i venstre side. Du kan også meditere med en krystal i venstre hånd, og læg mærke til hvilke tanker og eventuelle budskaber, der kommer til dig under sådan en meditation. Der findes også aurasprays, som er baseret på krystalessens. De virker på samme måde, men anvendelsen er lidt anderledes. Her sprayer du det ud over dig, så de rammer din aura. Du kan fx købe nogle helt fantastiske Bali Pura sprays, og jeg er også selv ret glad for DoTerras olier.

Naturen er også formidabel til at hjælpe dig til at grounde. Hvis du har behov for at komme ned i kroppen igen og blive groundet, er det rigtig godt at gå en tur i skoven eller ud over markerne. Kram et træ.  Gå på bare tæer i græsset. Stå på græsset og forestil dig, at dine fødder danner rødder ned under fødderne. Tykke, mørke rødder, der når hele vejen ned til center af moder jord, og suger energi op til dig.

 

6.Omgiv dig med positive mennesker og ting (og ryd op)

Ryd op i dine relationer, og omgiv dig primært med mennesker, der bygger dig op. Mennesker, der gør dig glade. Hvis en relation dræner dig, så ryd op i den eller minimer kontakten, så vidt muligt. Eller tag foranstaltninger, hvis du er nødt til at være sammen med vedkommende. Fx med beskyttende krystaller eller beskyttende auraspray, eller øvelser hvor du forestiller dig, at du er beskyttet af en stor lysende energi-bobbel omkring dig.

Ryd op i (og tag stilling til) gammelt, stagneret rod i skabe, kældre, lofter og lignende. Og lav god Feng Shui i dit hjem. Opgradér alle områder at dit hjem, så du hjælper til, at der kommer bedre flow af energi.  Feng Shui er en hel livsstil – men det vil være et helt blogindlæg i sig selv (eller flere) at skrive om det. Så jeg vil varmt anbefale dig at følge et par Feng Shui konsulenter, hvis du er interesseret i mere viden om Feng Shui. Det er en fantastisk måde at få mere flow og energi ind i sit liv på.

 

7.Lær at stole på din intuition

Din intuition, din mavefornemmelse, er faktisk et rigtig godt kompas for dig at navigere efter. Mærk efter, hvad din intuition fortæller dig. Øv dig, for det er lige som en muskel, der kan trænes op. Hvis du står over for en beslutning, og dit valg føles forkert, så lyt efter og træf et andet valg. Jo højere vibration og jo mere flow i din krop, og jo mere ro du giver til at lytte efter svarene, jo stærkere bliver din intuition.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få flere tips til holistisk branding og markedsføring: