Synlighedsworkshop 23.-27.november

På denne  online miniworkshop får du redskaberne til at blive mere SYNLIG og TYDELIG i din markedsføring – og samtidig føle dig TRYG ved det. Det handler om dit mindset, men det handler især også om din branding.

5 dage – 5 tips – 5 opgaver (opgaver af forskellige sværhedsgrader hver dag)

Din investering i at lære at blive mere SYNLIG og TYDELIG er et symbolsk beløb på 100 kroner eks. moms, og det er udelukkende for at sikre engagement og commitment fra deltagernes side – alt for tit ser jeg, at man melder sig til gratis workshops eller kurser, men ikke deltager eller engagerer sig. Og det er nu engang sjovest for alle deltagere at være i en workshop, hvor ALLE deltagerne er engageret og gider at deltage. Min erfaring fra sidste workshop viser, at deltagerne er MEGET mere engageret, fordi de har betalt denne symbolske pris (hvilket de også selv udtalte). Det svarer til en god biograftur, hvor du kan se en god film, mens du i to timer kan sidde og fortrænge, hvorfor du ikke er mere synlig i din markedsføring… eller du kan investere i 5 gode tips med opgaver, som kan løfte dig og din business?

Ja tak, jeg vil gerne lære at blive mere SYNLIG og TYDELIG
branding og mindset

Hvad vil dit udbytte være af miniworkshoppen?

Din branding skal være så tydelig, at dine kommende kunder hurtigt og nemt kan vælge at få din hjælp. De skal også hurtigt kunne genkende og afkode, hvad du står for. Alt dette får du tips til i løbet af miniworkshoppen.

Dit mindset er også afgørende for, hvor synlig du er i din markedsføring. For jo mere utryg, du føler dig ved at stå frem og brande dig selv, jo mere usynlig og “hemmelig” vil din business være. Det gælder om at blive så synlig som muligt, så du får større rækkevidde og bliver set af flere nye kunder. Og når du bliver set af flere, kan du jo vise dit bidrag frem, så du kan hjælpe så mange som muligt.

Udbyttet af miniworkshoppen:

?Kunderne vil nemmere blive tiltrukket af dig

?Kunderne vil få mere lyst til at handle med dig

?Kunderne vil få en bedre opfattelse af dig

Hvilke redskaber får du på miniworkshoppen?

Vi vil arbejde med tips til hvordan du kan blive mere synlig, mens du samtidig føler dig tryg ved det. Og nej, det handler ikke bare om at lære at gå live på Facebook, der er mange flere vinkler på det! Du vil især føle dig tryg ved synlighed, hvis du markedsfører dig på en professionel måde og med nogle budskaber, som du ved at målgruppen vil synes godt om at høre på. Hvor du virkelig kan tale fra hjertet af.

Endelig vil der være tips til, hvordan du kan markedsføre dig selv på en mindre synlig måde, som dog stadig er super effektiv.

?Du vil få redskaber til at markedsføre dig på en mere professionel måde

?Du vil få redskaber til at markedsføre dig med mere gennemslagskraft og med dit hjertebudskab

?Du vil se på markedsføring som en hjælp til kunderne i stedet for en anmassende attitude

?Du vil komme bredere ud og nå flere nye potentielle kunder

Lene Velschow Søgaard
Ja tak, jeg vil gerne med på miniworkshoppen

Praktisk information

Miniworkshoppen starter mandag d.23.november kl. 7 og slutter fredag d.27.november om eftermiddagen. Seneste frist for tilmelding er mandag morgen. Det foregår i en lukket Facebook-gruppe kun for deltagerne på miniworkshoppen.

5 dage – 5 tips – 5 opgaver (opgaver af forskellige sværhedsgrader hver dag)

Hver morgen vil der blive frigivet et opslag med dagens opgave og undervisning, og hver dag klokken 13 vil jeg gå på live og svare på spørgsmål og uddybe dagens emne lidt mere. Jeg vil også give feedback på opslag fra deltagerne i løbet af dagene.

Din investering i at lære at blive mere SYNLIG og TYDELIG er et symbolsk beløb på 100 kroner eks. moms, og det er udelukkende for at sikre engagement og commitment fra deltagernes side – alt for tit ser jeg, at man melder sig til gratis workshops eller kurser, men ikke deltager eller engagerer sig. Og det er nu engang sjovest for alle deltagere at være i en workshop, hvor ALLE deltagerne er engageret og gider at deltage. Min erfaring fra sidste miniworkshop viser, at deltagerne er MEGET mere engageret, fordi de har betalt denne symbolske pris (hvilket de også selv udtalte). Det svarer til en god biograftur, hvor du kan se en god film, mens du i to timer kan sidde og fortrænge, hvorfor du ikke er mere synlig i din markedsføring… eller du kan investere i 5 gode tips med opgaver, som kan løfte dig og din business?

Efter tilmelding vil du modtage en kvittering, hvori der er et link til Facebook-gruppen, og med deltagelse giver du samtidig accept til at modtage markedsføringsmails fra mig. De kan til enhver tid afmeldes igen.

Lær mig at blive mere SYNLIG og TYDELIG – og TRYG ved det

Synlighedsworkshoppen kom på det helt rigtige tidspunkt

En af de største forandringer workshoppen har givet mig, er en dybere forståelse af, hvad jeg kan og skal gøre for at få det frem, som jeg ønsker i min branding.
Jeg har fulgt andre tilsvarende kurser, uden at have nået til en oplevelse af, at jeg godt kan finde ud af det.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er fordi Lene virkelig ved, hvem hendes målgruppe er. Hun taler ”mit” sprog og ved hvor vanskelighederne typisk ligger for selvstændige behandlere.

Lene har nogle rigtig gode idéer til, hvordan jeg selv får mere viden om min målgruppes smerte (det, jeg kan hjælpe dem med).

Da jeg meldte mig, var jeg ikke sikker på at jeg ville have tid til at følge med ugen igennem. Jeg valgte at prioritere det og nåede rigtig meget.

Karin Wissing Becker, Sans for kroppen
Lær mig at blive mere SYNLIG og TYDELIG – og TRYG ved det

Hvorfor får du den bedste hjælp hos mig?

1) Jeg har en kandidatgrad (Cand.Merc.) i Kommunikationsledelse

  • Jeg har +20 års erfaring som marketingmedarbejder på forskellige niveauer, senest som marketingchef. Nu er jeg selvstændig på fuld tid med dette firma.
  • Min genizone er at bygge stærke og HØJTvibrerende brands op, at aktivere dem med de rigtige kampagner, og at skrue op for deres unikhed – så du får en stærk og sælgende business med resultater du kan se og mærke på bundlinjen.
  • Jeg hjælper dig med det grundlæggende arbejde, der skal til for at du kan få succes. Først derefter bør du tage kurser i salgstragter (funnels), Facebook annoncering, SEO osv, såfremt du har brug for dem – for det vigtigste er at få styr på brandfundamentet først og fremmest.

2) Jeg arbejder holistisk og spirituelt

  • Jeg brænder for at hjælpe så mange behandlere, coaches, terapeuter, lightworkers osv. som muligt, så du kan komme bredere ud. For når du bliver mere tydelig og synlig, så kan du jo hjælpe alle de mange klienter, der har brug for din hjælp.
  • Jeg er selv uddannet Reiki healer og arbejder meget seriøst med min personlige udvikling og mit mindset – derfor hjælper jeg også dig til hvordan du kan rykke dig og steppe op. Når dit mindset bliver succesfremmende, vil du kunne udvikle dig meget hurtigere, og dermed også din business.
Lene Velschow Søgaard