Lær, hvad der skal til, for at du kan få FLOW i din branding og business, så du kan tiltrække drømmekunderne helt magnetisk – uden at gå på kompromis med dit hjerte!

Ja tak, jeg vil gerne med på webinar (til 0 kr.)

Kom med på webinar fredag d. 27/8  (koster kun din e-mailadresse), og få replay tilsendt. Så lærer du, hvordan du få FLOW i din branding og i din business, så du kan tiltrække drømmekunderne helt magnetisk – uden at gå på kompromis med dit hjerte.

Webinar - Sådan får du FLOW i din branding og business

Hvad handler webinaret om?

Webinaret er til dig, der godt kunne tænke dig at få redskaber til at tiltrække drømmekunderne klart og tydeligt, men på en måde der tilgodeser dit hjerte, din energi, dit flow og din intuition. Det ER muligt, og det kan lade sig gøre at få flow hele vejen igennem din business – uden at du føler, at du må gå på kompromis med dit hjerte.

Jeg viser dig hvordan på webinaret d.27/8

Ja tak, jeg vil gerne med/have replay tilsendt (til 0 kr.)

Hvad lærer du på webinaret?

For at få flow i business, hvor du lærer at tiltrække drømmekunderne, skal du igennem 3 trin.

Hvordan du gør det, fortæller jeg dig om på webinaret d. 27/8 (med replay)

Webinaret koster kun din e-mail adresse, og du får tilsendt replay bagefter. Tilmeld dig straks, så du er sikret din plads.

Ja tak, jeg vil gerne lære, hvad der skal til
Lene Velschow Søgaard

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lene Velschow Søgaard og er Holistisk Business Mentor – og jeg hjælper dig, der er holistisk tænkende eller arbejdende soloselvstændig, med at få et HØJTvibrerende brand, så du kan få en bæredygtig business.

Jeg har en kandidatgrad i markedsføring og over 20 års erfaring med branding, markedsføring og strategi. Derudover har jeg en spirituel vinkel på det at være soloselvstændig, og hjælper dig også til at få et succesfremmende mindset.